ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν οι ερωτήσεις σας δεν απαντώνται παρακάτω, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2271 200 112 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο Λεπτομερής σχεδιασμός πριν από το ταξίδι είναι πάντα χρήσιμος, κάνει την διαδρομή πιο ξεκούραστη πιο ξέγνοιαστη και επομένως απολαυστική.

ΕΠΕΙΓΟΝΕΠΕΙΓΟΝ

Αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά που κάνετε κράτηση στην εταιρία μας, θα πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε την Γνωσιακή Βάση Ερωτήσεων.

Συνήθεις Ερωτήσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες μας

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω ερωτήσεις και κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο συνεργάτης μας θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων αεροπλάνου/πλοίου κρατώντας στα χέρια του μια ταμπέλα με την επωνυμία της εταιρίας μας και τα στοιχεία σας σε ευκρινές σημείο κατά την έξοδο σας. Είναι δική σας ευθύνη να τον εντοπίσετε και να κατευθυνθείτε προς το μέρος του.
Έχουμε τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης των αφίξεων των αεροπλάνων και των πλοίων με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής ταλαιπωρίας σας. Στην περίπτωση καθυστέρησης, ο συνεργάτης μας παραμένει στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Στην ακραία περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και φέρει την αποκλειστική ευθύνη το ΧιοςΤαξί "ΟΜΗΡΟΣ" τότε σας εξασφαλίζουμε κάποιο άλλο ταξί από το αεροδρόμιο. ***Η παραπάνω περίπτωση είναι αδύνατο να συμβεί αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε περαιτέρω εξηγήσεις στον πελάτη που θα μας εμπιστευτεί για την μεταφορά του για οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να προκύψει.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο eMail: info@chios-taxi.com, η με ένα τηλεφώνημα στο 227 120 0000. Παρακαλούμε σημειώστε οτι, δεν υπάρχει χρέωση για ακύρωση μέχρι και 12 ώρες πριν την άφιξή σας. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή καθυστερημένης ακύρωσης, επιβαρύνεστε με όλο το ποσό της συμφωνημένης κράτησης.
Σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ το κάπνισμα απαγορεύεται εντός του ταξί. Αν μας έχετε ενημερώσει σχετικά (κατά την διάρκεια της κράτησης του ταξιδιού σας) τότε θα σας στείλουμε καπνίζοντα συνεργάτη μας.
Δεν υπάρχει όριο αποσκευών αρκεί να χωράνε στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου. Πρέπει να υπολογίζετε ότι σε ένα ταξί χωράνε 4-5 βαλίτσες μετρίου μεγέθους. Αν πιστεύετε ότι δεν θα χωρέσουν πρέπει να μας το αναφέρετε την στιγμή που κάνετε την κράτησή σας ώστε να μεριμνήσουμε να υπάρχει και δεύτερο όχημα για την εξυπηρέτησή σας με την αντίστοιχη χρέωση.
Μπορείτε να προπληρώσετε συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία στην online φόρμα-κράτησης ή πληρώνετε στο τέλος της διαδρομής σας. Εμείς προτιμούμε την πληρωμή σε μετρητά (ευρώ), αλλά μπορείτε επίσης να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (PAYPAL / VISA / Master Card), αφού το έχετε αναφέρει κατά την κράτηση.
Όταν κάνετε την κράτηση θα πρέπει να το έχετε αναφέρει. Το όχημα που θα έρθει να σας παραλάβει θα έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Για όσους από εσάς κάνετε κράτηση των εκδρομών μας για πρώτη φορά, μια μικρή διευκρίνιση μπορεί βοηθήσει. Από την ελληνική νομοθεσία οι επαγγελματίες οδηγοί Ταξί δεν μπορούν να σας ξεναγήσουν έξω από το όχημα τους η μέσα σε τουριστικούς χώρους, και οι επαγγελματίες ξεναγοί δεν μπορούν να σας χρεώσουν για οδήγηση και ξενάγηση μαζί. Ένας επαγγελματίας οδηγός ταξί και ένας επαγγελματίας τουριστικός ξεναγός δεν είναι το ίδιο πράγμα. Είναι προς όφελός σας, όταν κάνετε κράτηση για μια ιδιωτική ξενάγηση να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και γνωρίζετε εκ των προτέρων τη διαφορά. Ως Χιώτες επαγγελματίες οδηγοί Ταξί, μπορούμε να σας πούμε όλα όσα ξέρουμε σχετικά με τις τοποθεσίες, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, την νυχτερινή ζωή και διάφορες άλλες ιδιαιτερότητες του νησιού. Μπορούμε να κανονίσουμε να έχετε έναν επίσημο επαγγελματία ξεναγό μαζί με επιπλέον χρέωση, αν νομίζετε ότι είναι απαραίτητο για σας για να έχετε μια πλήρη κατανόηση του τι βλέπετε.
(Εφόσον η κράτηση της υπηρεσίας μεταφοράς σας έχει πραγματοποιηθεί και εγκριθεί πριν από την αναγγελία της απεργίας). Σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την μεταφορά στον προορισμό σας η την πραγματοποίηση της εκδρομής σας, χρησιμοποιώντας άλλους τύπους οχήματος.
Οι απαιτήσεις των πελατών διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, συνήθως ξεκινάμε στις 8.30 π.μ. ή 9:00 π.μ. τοπική ώρα. Αλλά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα και με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Βεβαίως και μπορείτε να μας προτείνετε να συμπεριλάβουμε τα σημεία που ενδιαφέρεστε περισσότερο. Με την δική σας καθοδήγηση θα πετύχουμε τον στόχο.
Ο στόλος μας απαρτίζεται από αυτοκίνητα τύπου Sedan πέντε θέσεων μαζί με τον οδηγό, σε τέλεια κατάσταση με τη δυνατότητα να σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τα οποία τηρούν όλες τις απαραίτητες από το νόμο άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το υλικό αυτό παρουσιάζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχει νομική αξιολόγηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ & ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ

trigger_icon
trigger_icon
Κράτηση επιστροφής
TOP

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα      Συμφωνώ

×

×
×